Продукти

Kemrust

Полимерен преобразувател на ръжда

Производител: Atria

KEMRUST – полимерен преобразувател на ръжда. Нанася с четка или пръскане директно върху ръждивата повърхност. Само метал, покрит с ронеща се ръжда, трябва да се обработи с метална четка до отстраняването на ронещите се слоеве и след това се нанася Кемръст. Няколко минути след нанасянето на Кемръст образуваният светлокафяво-жълтеникав слой започва да почернява и да става гланцов, съхнейки бързо. Ръждата е реагирала с Кемръст, превръщайки се в черно химично съединение, силно устойчиво на корозия. Върху така образуваният филм след 18-24 часа може да се нанасят бои и лакове от всякакъв вид, но само с разредител (алкидни, нитро, полиуретанови, епоксидни, хлоркаучукови и др.).

Предимства на Кемръст:

ВАЖНО:  По време на работа четките не трябва да се топят директно в оригиналната опаковка, особено когато ще остане от материала и той ще се използва в последствие, тъй като попадналата в опаковката ръжда ще намали пасивиращата способност на продукта. Налейте необходимото Ви количество продукт в пластмасова кофичка. Изхвърлете останалият след нанасянето в кофичката продукт, в никакъв случай не го връщайте обратно в оригиналната опаковка.

Приложение: За метални повърхности, засегнати от ръжда: метални конструкции, изделия от всякакъв вид – градински мебели, огради, парапети, врати, леки и товарни автомобили, селскостопански машини и прикачен инвентар. Особено подходящ за обработка на труднодостъпни места.

Подходящ финишGalaxyZincofinSeratriaAtriaspeedAtriametSinclor FTR

Разреждане: вода

10 кв.м/л за  слой

Пръскане, Четка

1; 5л

Техническа карта

Свързани продукти: