За архитекти и дизайнери - Atriafloor Classic

01/02/2017

Единствената граница е вашата фантазия

Ако търсите оригинално и практично решение за пода, система Атриафлор Класик е иновативен начин да декорирате.

Атриафлор Класик не е просто декорация, но е и търсено ново и очарователно стилно решение за вашия дом, съчетаващо в себе си безброй комбинации от техники, идеи и цветове. Един свеж и креативен начин да декорирате, който ви позволява да реализирате това, което до сега беше само фантазия.

Всяка подова настилка може да има хиляди декоративни ефекти и още толкова комбинации от цветове и техники за нанасяне. От класическия до модерния, минавайки през етно и съвременния, всеки стил намира в Атриафлор Класик единствения сроден по дух партньор.

Атриафлор Класик е подходящ за всякакъв вид помещения, както в дома, така и обществени - магазини, офиси, хотели и др.

Основните предимства на саморазливното декоративно покритие Атриафлор Класик пред традиционалните подови настилки са:

  • Идеално решение за ремонти, тъй като се избягва къртене на старите настилки, като по този начин се прави икономия на средства и време;
  • Използването на специално разработен грунд позволява нанасяне върху всякакъв вид съществуваща подова настилка: теракот, гранитогрес, каменни настилки, циментови замазки, мозайка, здрав паркет;
  • Много лесна за поддръжка и почистване;
  • Създава усещане за изключителен комфорт в помещението;
  • Много висока механична и износоустойчивост, устойчивост на всички домакински и професионални почистващи и дезинфекционни препарати;
  • Изключително лесна за нанасяне;
  • Предлага се във всички цветове от таблица RAL и NCS, както и в три специално разработени  перлени ефекти: сребро, старо злато и брокат в над 20 цвята. Това дава възможност на архитектите и дизайнерите да реализират и найсмелите си фантазии;
  • Покритието е екологично чисто и може да се използва във всички случаи, когато аналогични продукти с разредител са забранени или могат да предизвикат опасност за околната среда или обитателите.

Атриафлор Класик е лесна за поддръжка, модерна и оригинална декорация, която ще придаде характер на всеки дом или заведение, а стилът, който ще създадете във вашия интериор, ще подчертае индивидуалността на вашия вкус.

            Продуктите от линия Атриафлор са изпитани в оторизирани европейски лаборатории и за резултатите от тези изпитвания са издадени четири протокола, въз основа на които системата  Атриафлор получава маркировка СЕ.

Всички продукти от линията Атриафлор са произведени в Италия. Гаранция за това е символът “Made in Italy”

Производителят Атриа притежава международно валидни сертификати ISO 9001 и ISO 14001 за фирмената система за управление на качеството и опазване на околната среда. Те са гаранция за високото технологично ниво на произвежданата продукция, спазване на строгите изисквания за опазване на околната среда и осигуряване на безопасност на труда при нанасяне на покритията.

Галерия

Видео