За архитекти и дизайнери - Atriafloor Revolution

01/08/2017

Италианската революция в дизайна!

Атриафлор Революшън е най-новото решение в света на интериорния дизайн. Продукт, който е създаден да дари нови и модерни усещения в помещения, останали с години непроменени или просто да ви позволи да направите бързо и креативно освежаване. Атриафлор Революшън пренаписва историята на италианския дизайн. За първи път професионалните саморазливни смоли навлизат в света на „направи си сам”, като позволяват на всички да създават и ремонтират лесно и бързо.

Да промените изцяло един интериор никога не е било толкова лесно!

Няма ограничение в реализацията на вашите планове, няма ограничение върху каква повърхност ще бъде нанесена, достатъчен е един валяк и започваете да декорирате вашата къща!

Атриафлор Революшън е идеална, както за хоризонтални така и за вертикални повърхности и е изключително подходяща за декорация на бани и помещения, в които има висока влажност или течаща вода.

Атриафлор Революшън е пълна свобода на изразяване!

Както и при традиционната линия, повърхностите, върху които се полага Атриафлор Революшън могат да бъдат допълнително декорирани и съобразени с личните ви предпочитания с ефекти, постигнати чрез полагането на различни цветове и оформянето на различни форми.

Иновация и цвят, без ограничение в повърхностите!

Революция и дизайн с едно движение!

Сега вече нямате извинение...

Доверявайки се на фантазията, можете да направите истински шедьоври!

Основните предимства на декоративното покритие Атриафлор Революшън пред традиционалните подови настилки са:

  • Идеално решение за ремонти, тъй като се избягва къртене на старите настилки, като по този начин се прави икономия на средства и време;
  • Използването на специално разработен грунд позволява нанасяне върху всякакъв вид съществуваща настилка: теракот, фаянс, гранитогрес, каменни настилки, циментови замазки, шпакловки, мозайка, здрав паркет;
  • Много лесна за поддръжка и почистване;
  • Създава усещане за изключителен комфорт в помещението;
  • Висока механична износоустойчивост, устойчивост на всички домакински и професионални почистващи и дезинфекционни препарати;
  • Може да се нанася, както върху хоризонтални, така и върху вертикални повърхности;
  • Изключително лесна за нанасяне;
  • Предлага се във всички цветове от таблица RAL и NCS. Това дава възможност на архитектите и дизайнерите да реализират и най-смелите си фантазии;
  • Покритието е екологично чисто и може да се използва във всички случаи, когато аналогични продукти с разредител са забранени или могат да предизвикат опасност за околната среда или обитателите.

         Продуктите от линия Атриафлор са изпитани в оторизирани европейски лаборатории и за резултатите от тези изпитвания са издадени четири протокола, въз основа на които системата  Атриафлор получава маркировка СЕ.

Всички продукти от линията Атриафлор са произведени в Италия. Гаранция за това е символът “Made in Italy”

Производителят Атриа притежава международно валидни сертификати ISO 9001 и ISO 14001 за фирмената система за управление на качеството и опазване на околната среда. Те са гаранция за високото технологично ниво на произвежданата продукция, спазване на строгите изисквания за опазване на околната среда и осигуряване на безопасност на труда при нанасяне на покритията.

 

 

Галерия

Видео