За архитекти и дизайнери - Sofia Термо Декоративна Боя

01/05/2018

Иновация, комфорт и красота за всички помещения във вашия дом.

Термо Декоративните Бои Софиа са най-авангардните продукти в своя сектор. Съчетавайки  естетика и технология, при пълно зачитане на традициите, Софиа  придава на интериора стил и класа, които го правят уникален. И не само това. Wellness-Care® технологията на Атриа, съдържаща се в декоративните бои Софиа,   подобрява в значителна степен комфорта в помещенията и допринася за икономия на електроенергия. Декоративните бои Софиа са естествено продължение и красив завършек на линията бои и фасадни мазилки Атриатермика.

Софиа е водоразредима декоративна боя, на базата на терполиакрилни смоли и специални добавки, създадени и тествани в съответствие с  Wellness-Care® технологията на Атриа.

В какво се състоят основните предимства на Софиа?

Комфорт в помещенията:

Равномерно разпределение на топлината;

По-здравословни условия в помещенията;

Отлично антикондензно действие;

Антимухълно действие.

Ниска разходна норма:

Висока покривност на продукта – до 12 кв. м./л.

Намаление на разходите за електроенергия:

Намаление на разходите за електроенергия с 20% - Сертифицирано!*

*Базирано на проучване на Департамента за Науките за храните и околната среда на Университета на Месина. 

И накрая, но не последно място по значимост – изключително конкурентна цена, сравнена с подобен род декоративни бои!

Wellness-Care® Technology

Wellness-Care® технологията на Атриа е гаранция, че продуктите притежават максимални термоизолационни свойства. Софиа и системата Атритермика предлагат  100% по-висока изолация от  стандартните декоративни бои, като от това произтича елиминирането на конденза и мухъла. Гаранция за здраве и комфорт във вашия дом.

Energy Save 20%

Energy Save 20% e марка на Атриа, която се дава на продуктите, сертифицирани за икономия на електроенергия. Боите Софиа и системата Атритермика, нанесени според технологията описана в инструкциите за нанасяне, ви позволяват да намалите разходите за отопление и охлаждане с 20%.

Цветове

Софиа се предлага в три стандартни бази: Неутрална, Сребърна и Златна.

Всяка база може да бъде тонирана с осемте оцветителя на тинтометричната система Термо Колорс, като така се постигат 388 цвята. Широката гама цветове и различните ефекти,които могат да се постигнат със Софиа са подходящи, както за класическия, така и за модерния интериор. Софиа съчетава функция и естетика и издига декоративните бои до едно ново ниво!

 

 

Галерия

Видео