За архитекти и дизайнери - Grace Термо Декоративна Боя

01/08/2018

Не я наричайте мазилка! Грейс е уникална термодекоративна релефна боя! Материя, технология и красота се обединяват, за да дадат живот на невиждания досега ефект на течен метал! Магически метални отблясъци и цветови метаморфози, които създават истински произведения на изкуството!

Но красотата не е всичко. Грейс е най-новият член на семейството Атриатермика, система от термоизолиращи бои.

Грейс е термодекоративна боя на водна основа с ефект на течен метал, изградена на базата на керамични вакуумни микросфери, специална терполимерна акрилна смола с изключително ниска термопроводимост и добавки, гарантиращи Wellness-Care® Technology и Energy Save 20% на Атриа.

Wellness-Care® Technology

Wellness-Care® технологията на Атриа е гаранция, че продуктите притежават максимални термоизолационни свойства. Грейс и системата Атритермика предлагат 100% по-висока изолация от стандартните декоративни бои, като от това произтича елиминирането на конденза и мухъла - гаранция за здраве и комфорт във вашия дом.

Energy Save 20%

Energy Save 20% e марка на Атриа, която се дава на продуктите, сертифицирани за икономия на електроенергия. Боите Грейс и системата Атритермика, нанесени според технологията, описана в инструкциите за нанасяне, ви позволяват да намалите разходите за отопление и охлаждане с 20%*.

*Базирано на проучване на Департамента за Науките за храните и околната среда на Университета на Месина. 

Цветове

Грейс се предлага в две стандартни бази: Сребърна и Златна.

Всяка база може да бъде тонирана с осемте оцветителя на тинтометричната система Термо Колорс, като така се постигат 72 цвята.

Ефекти

Грейс е средтсвото да изразите най-смелите си фантазии! Стичащ се метал или огнени пламъци, деним или нежно кадифе, фина паяжина или концентрични кръгове – можете да постичнете всичко това с Грейс!

 

Галерия

Видео