За архитекти и дизайнери - Ариел – термо декоративна боя с ефект на бетон

01/02/2019

Когато дизайн и технология обединят усилия, се ражда нещо уникално по своя род – декоративна боя, пресъздаваща истински цимент до съвършенство.

Ариел е новият член на семейството термодекоративни бои ДИВА на АТРИА. Със своя патентован ефект True Cement™, тя намира своето достойно място в света на индустриалния и градски дизайн, придавайки на стените силен и категоричен характер. Нейните цветове, светлосенки и детайли придават на интериора модерн харектер и уникална атмосфера.

Запазената марка True Cement™, включва два фундаментални аспекта на продукта:

  •  Патентована смес от цимент, калибрирани инертни добавки и специални термодобавки;
  • Цветова таблица, включваща 36 пастелни цвята, имитиращи до съвършенство цимент.

Ариел ви помага да живеете в съвременни, ултрамодерни и минималистични помещения, без това да е за сметка на комфорта. За разлика от всички останали декоративни системи с ефект на цимент, тя съдържа специални термодобавки. Като истински продукт от линията термодекоративни бои тя гарантира:

  • Равномерно разпределение на топлината във височината на помещението;
  • Отлично антикондензно и антимухълно действие;
  • Икономия на енергия за отопление и охлаждане 20%;
  • Елиминиране на термомостовете;
  • Отлично качество на въздуха в помещението.

Ариел е идеална, както за жилищни помещения, така и за офиси, магазини, хотели, ресторанти, изложбени зали.

Ариел притежава достатъчна дебелина, за да прикрива неравности и дефекти по повърхността. Това  дава възможност да се избегне фината шпакловка на повърхността. Лесното и бързо полагане, скъсява времето за ремонт и намалява разходите за труд.

С Ариел могат да се реализират разнообразни декоративни ефекти и структури: не само полиран или матов цимент, но също така естествени камък и разнообразни релефи.

Ариел е гаранция за висока якост и устойчивост на абразия и дълъг експлоатационен живот.

Всички продукти от линията Атриатермика са произведени в Италия. Гаранция за това е символът “Made in Italy”.

 

Производителят Атриа притежава международно валидни сертификати ISO 9001 и ISO 14001 за фирмената система за управление на качеството и опазване на околната среда. Те са гаранция за високото технологично ниво на произвежданата продукция, спазване на строгите изисквания за опазване на околната среда и осигуряване на безопасност на труда при нанасяне на покритията.

Галерия