За архитекти и дизайнери - Monica - декоративна мазилка с ефект на копринени тапети

17/10/2019

Нов прочит на нещо класическо – копринените тапети! И ако това Ви звучи прекалено претенциозно и скъпо, то вероятно не сте виждали Моника. Monica (Моника) e перленa декоративнa мазилкa с ефект на меко копринено кадифе. Създава невероятно чувство за топлина и уют в помещението – стената сякаш те приканва да я погалиш, а цветовете й се променят в зависимост от зрителния ъгъл и промяната в осветлението. Меките й светлосенки подчертават формите на архитектурните елементи и придават характер на помещението.

Моника се предлага в три бази – сребро, злато и перла, които могат да се тонират в стотици цветове. Богатата гама от нюанси позволява да се намери точното решение за всеки интериор. Тя може да бъде деликатен детайл или елегантен акцент, съвсем семпла или екстравагантния щрих в помещението. Многолика и оригинална, Моника е подходяща за всяко помещение в дома, за заведения, хотели и дори офиси. Покритието е устойчиво на почистване и леко измиване със сапун и вода.

Декоративният ефект проличава най-добре върху овални повърхности, колони и при насочено осветление. Моника удовлетворява съвременните изисквания за елегантност и изтънченост, както в класическия, така и в модерния интериор. Внесете красота, блясък и оригиналност в своя дом! Създайте неповторима атмостфера!

Галерия