Продукти

Jasmine

Термо декоративна мазилка за вътрешни и външни повърхности

Производител: Atria

Jazmine (Джазмин) е патентована цимент-полимерна мазилка, с доказан топлоизолиращ ефект. Запазената марка TRUE CEMENT включва два фундаментални аспекта на продукта:

  1. Патентована смес от цимент, калибрирани инертни добавки и специални термодобавки.
  2. Съответната цветова таблица, включваща 36 пастелни земни цвята.

Основните предимства на термо декоративната мазилка Jasmine пред традиционните стенни декорации са:

1. Доказано намаление на разходите за енергия за отопление, съответно охлаждане с 20% (Energy Save 20%). При направени изследвания са доказани 20% по-ниски разходи за отопление (респективно за охлаждане през лятото) на помещение, декорирано с Jasmine, в сравнение с обикновените интериорни бои и мазилки. Това се дължи на отразяването на топлината (над 85%), запазването и равномерното й разпределение в обема на помещението. Коефициентът на топлопроводимост на покритието е λ=0,13-0,15.

2. Второто предимство на Jasmine е по-добрия топлинен конфорт в помещенията, който се дължи на факта, че мазилката способства по-доброто вертикално разпределение на топлината. Така например в помещение, боядисано с обикновена латексова боя, при температура на въздуха в близост до тавана 22°С, температурата при пода е 16°С. Докато в помещение, декорирано с Jasmine, температурата е равномерна - и при пода, и под тавана е 20°С.

3. Ефективно и дълготрайно антимухълно и антикондензно действие, обусловено от факта, че след изсъхването на продуктите се образува ефикасна термобариера, която прекъсва връзката между студените стени и топлия въздух в помещението и по този начин предотвратява конденза и появата на мухъл.

4. Боята е негорима – клас В1 по BS (клас В2 върху дърво).

Цветове: Jasmine се предлага в 36 пастелни земни цвята.

Приложение: Термо декоративна мазилка Jasmine е подходяща за всякакъв вид вътрешни и външни повърхности в жилищни и обществени сгради, включително бани, душ кабини, стени в покрити басейни.

  

Начин на нанасяне

  Продукт Разреждане с вода Покривност Подходящ инструмент съхнене
Грунд

 Kemmuffa

Isoacril

 Isolmur

Не се разрежда

1000%

 600%

10 m2/L

66 m2/L

40 m2/L

6-8 h
Финиш

Jasmine

1 - 2% с вода 0,7-1,4 m2/L

 

8-12 h

Техническа карта

  

Каталог с цветове

         

Цветовете в този каталог са индикативни. За избор на цвят разгледайте оригиналния каталот с цветове на продукта!

Свързани продукти: