Услуги

Професионална консултация

В магазина ни ще получите професионална консултация при избора на видовете и цветовете на декоративните покрития. Ако желаете наш консултант ще посети обекта ви и ще ви помогне в избора и съчетаването на декоративните бои. Разполагаме с подходящи грундови, които ще ви позволят да декорирате всякакви повърхности, не само шпакловки и гипскартон, но и дърво и дървесни плоскости, пластмаса, метал. Така вашето Травертино ще се прелее и върху стените на гардероба или по челото на барплота.

Изпълнение на поръчки в рамките на 24 часа

Независимо дали ще поръчате продуктите в магазина или онлайн, те ще бъдат готови за получаване в рамките на 24 часа. Благодарение на експресните доставки на куриерските фирми вашите продукти могат да достигнат до вас и в най-отдалечените краища на страната.

Обучение

Атри ЕООД организира курсове за обучение на професионалисти в цялата страна. На сръчния „Домашен майстор” ще предоставим подробна информация за начините на изпълнение на декоративните покрития.

Дизайн

Създаваме високо-технологични бои за здравословен живот и устойчиво развитие

Всеки дом пази най-ценното – хората които обичаш. Ние предлагаме високотехнологични продукти които позволяват на хората да живеят в здравословна, защитена и цветна среда, внасяйки ден след ден уют и комфорт в живота.