КАК ДА СЪЗДАДЕТЕ ПРОФИЛ НА САЙТА?

 

1.Натиснете иконката с човече в горния десен ъгъл на сайта.

 

2.Изберете бутон „Регистрация“

 

3. Отваря се нов прозорец, които съдъжа полета за данни. В него попълвате Име, Фамилия, e-mail адрес и парола.Паролата трябва да е минимум 8 символа, да съдържа цифри, букви и по възможност специален символ. Паролата се попълва 2 пъти, за да може системата да я потвърди. Задъжително е да изберете отметката „Съгласен съм с Общите условия и ППЗЛД“. След като сте попълнили полетата и сте сложили отметка за съгласяване с общите условия натискате бутона „Регистрация“.

 

 4. След натискането на бутона регистрация системата е създала Ваш профил.

 

КАК ДА ПОПЪЛНИТЕ АДРЕСИ ЗА ФАКТУРА И ДОСТАВКА?

 

1. От „Моят профил“ натиснете моливчето в горния десен ъгъл на „Адрес за фактура - основен“.

 

 2. Отваря се страничка с полета, които трябва да попълните:

Тук попълвате данни за: Фирма, Държава, Град, Адрес на фирмата по регистрация, ЕИК, ДДС Номер, МОЛ, Телефон

След като въведете информация във всички полета, натискате бутона „Запиши адрес“. След това системата Ви връща отново в страницата с Моя профил, като е добавила информация за „Адрес за фактура – основен“.

ВАЖНО!!! Системата добавя автоматично „Адрес за фактура –основен“ също и като „Адрес за доставка – основен“. Ако искате да въведете различен адрес за доставка, следвайте стъпките по-долу.

 

КАК ДА ПРОМЕНИТЕ АДРЕС ЗА ДОСТАВКА?

 

1. От „Моят профил“ натискате бутона „Добавяне на нов адрес“, който се намира под основните адресите за фактура и доставка.

 

2. Отваря се форма в която трябва да попълните полетата за: Страна, Град, Адрес, Информация за контакт, Телефон. След като сте попълнили полетата трябва да сложите отмека на „Използвай като моя адрес за доставка-основен“. Адресът се записва като натиснете бутона „Добави нов адрес“.

 

To Top