Продукти

AntiBacterical Spray

Антибактериален и aнтимухълен спрей AntiBacterical

Производител: Atria

Хигиенизиращ спрей за стени и тавани с антибактериално и антимухълно действие. Препаратът може да се прилага във всякакъв вид обществени и частни помещения, особено тези, в които има опасност от бактериално заразяване.

Продуктът представлява разтвор, специално създаден да предотврати появата и развитието на бактерии, както и да ги унищожи.  Особено подходящ за обработка на стени и тавани, които се нуждаят от подходящо дезинфекциране, саниране и премахване на мухъл, водорасли и лишеи.

Засегнатите повърхности се напръскват от разстояние 15-20 см с разтвора. Оставя се да подейства 10 – 15 минути и повърхостта се почиства с влажна гъба или парцал. Ако повърхностите са силно засегнати от мухъл и се налага, процедурата може да се повтори.

Обработените повърхости могат да се боядисват след 30 минути.

Приложение: За вътрешни повърхности, нови или вече боядисвани на болници, лаборатории, хосписи, санаториуми, училища, детски градини, казарми, предприятия от хранително-вкусовата промишленост: млеко- и месо-преработвателни, хлебопекарни, предприятия за производство на бира, вино и др.

Подходящ финиш: AntiBactericalинтериорни бои, екстериорни бои

 

Разреждане: Не се разрежда

15 - 20 кв.м/л за слой

Пръскане

0,750л

Техническа карта

Нов продукт!

Свързани продукти: