Лоялен клиент

За кого е предназначена програмата „Лоялен клиент”?

Програмата „Лоялен клиент” е предназначена за редовните клиенти на фирмата и има за цел да им даде възможност да получават специални търговски отстъпки, които се определят на базата на покупателната им активност, както и предимството първи да научават за най-новите и промоционалните продукти.

Кой може да участва в програмата „Лоялен клиент”?

В програмата „Лоялен клиент” може да участва всяко физическо или юридическо лице /фирма/. Включването в нея не изисква никакво усилие и е абсолютно безплатно. Необходимо е единствено да заявите желанието си за получаване на клиентска карта по програмата на касата в магазините ни, както и да са изпълнени условията за нейното издаване. При получаване на клиентската карта се попълва кратък формуляр с Вашите контактни данни, които ще ни помогнат да Ви изпращаме специални промоционални оферти и информация за нови и интересни продукти.
Клиентската карта по програмата „Лоялен клиент” има срок на валидност, обозначен на картата.

Как работи програмата „Лоялен клиент”?

Представете Вашата клиентска карта по програмата преди заплащането на всяка покупка в магазините ни. Така сметката Ви ще бъде намалена с посочената на картата отстъпка.

Условия за издаване на карта „Лоялен клиент”

При първоначална покупка над 500лв. с ДДС, всеки клиент има право, при негово желание, да получи карта „Лоялен клиент”, след като попълни регистрационния талон. Потребителската карта „Лоялен клиент” дава право на притежателя й да получава търговска отстъпка, маркирана в горния десен ъгъл на картата, за всяка негова бъдеща покупка.

Забележка: Търговските отстъпки по програмата „Лоялен клиент” не важат за стоките, които са вече намалени или по време на определени фирмени промоции. Търговските отстъпки по програмата „Лоялен клиент” не важат за услугите, предлагани от фирмата. Търговските отстъпки важат само за магазините на Атри ЕООД.

Създаваме високо-технологични бои за здравословен живот и устойчиво развитие

Всеки дом пази най-ценното – хората които обичаш. Ние предлагаме високотехнологични продукти които позволяват на хората да живеят в здравословна, защитена и цветна среда, внасяйки ден след ден уют и комфорт в живота.