КАК ДА ПОРЪЧАМ?

 1. ИЗБОР НА ПРОДУКТИ за покупка можете да направите по два начина:
  - Можете да стигнете до желания от Вас продукт чрез менюто с продуктови групи.
  - Можете да откриете даден продукт и чрез полето за търсене, което се намира в дясната част на страницата. Въведете в него името на търсения продукт и системата ще извади като резултат всички продукти, съответстващи на търсенето.
 2. Посочете желаното количество и натиснете бутона ПОРЪЧАЙ (вдясно от снимката на продукта). На екрана ще излезе съобщение, че Избраният продукт е добавен в потребителската количка. Нейната икона е видима в горния десен край на страницата.  
 3. Ако желаете да добавите още продукти към Вашата поръчка, изберете Продължи пазаруванетои отидете на съответния продукт в сайта, изберете количество, натиснете бутона ПОРЪЧАЙ и той също ще бъде добавен в потребителската кошница към предишния продукт, който сте поръчали.
 4. С натискане на бутон “КОЛИЧКА“ може да видите текущия списък със стоки, налични във виртуалната Количка – наименование, количество, единична и обща цена.
 5. Когато сте добавили всички желани продукти, изберете Продължи към плащанеот помощния прозорец или влезте в Количката си, където можете отново да видите избраните продукти, тяхното количество и стойност и оттам да продължите към Плащане.
 6. Следващата стъпка е да се регистрирате, като попълните своите имена, e-mail и парола. Молим Ви да обърнете специално внимание на данните, с които се регистрирате. Тяхната достоверност ще ни помогне да се свържем с Вас, за да Ви изпритим имейл с потвърждение на поръчката, което съдържа всички детайли на направената поръчка.
 7. Изберете желаният от Вас начин на доставка и попълнете внимателно и коректно необходимите данни за Адреса на доставка или офис на „СПИДИ“ или „ЕКОНТ Екпрес“, където желаете да получите поръчаната стока/и. Стойността на доставката (ако има такава), ще се добави автоматично към общата стойност на направената поръчка. След това изберете и предпочитаният Начин на плащане.
 8. Следващата стъпка е да натиснете бутона ПЛАТИ, за да финализирате Вашата поръчка. С натискане на този бутон поръчката Ви се изпраща към системата на онлайн магазина.
 9. Ще получите потвърждение, че поръчката е приета на екрана и на посочения от Вас e-mail адрес. В Потвърждението се посочват номер на поръчката, дата и час, в който е направена, поръчаната стока, нейната цена, разходите по доставката, избрания начин на доставка и плащане и приложени отстъпки.
 10. За да потвърдите поръчката, натиснете бутон „Потвърждавам поръчката” в получения от вас имейл.
 11. Автоматично се генерира имейл, където като тема трябва да напишете „Потвърждавам“.

За подробни инструкции как да поръчате, последвайте линковете по-долу:

 
 

При затруднение или нужда от допълнителна информация, нашият екип е на разположение. Свържете се с нас на телефони: тел. 02-9625538; 0888-477 970 или ни пишете на shop@atribg.com.

Моля, имайте предвид, че НЕ всички Продукти, показани на нашия сайт, са налични на склад. Можете да проверите дали желаният от Вас продукт е наличен на склад по телефон или чрез електронната ни поща.

 

To Top