Атри Еоод

е дружество с ограничена отговорност, създадено през 1996 г.

Основният предмет на дейност на фирмата е доставка от Италия и продажба на бои, мазилки и инструменти за довършителни работи в строителството и антикорозионни покрития за индустрията.

Акцент в продуктовата ни гама са термо боите и термодекоративните мазилки, авангардни решения за осигуряване на комфорт в жилищата и икономия на енергия за отопление и климатизация.

Стремежът ни е да предлагаме много широка гама от продукти, така че да можем да задоволим изцяло търсенето на клиентите ни.

0
Вида бои
0
Завършени проекта
0
Доволни клиенти

Основните принципи в дейността ни са:

Качество на предлаганите продукти, точно съотношение качество/цена и осигуряване на компетентна техническа помощ на клиентите, както при избора на материали, така и при тяхната употреба.

Професионална консултация

Качество на продуктите

Техническа помощ

Сертификати за качество

Нашите партньори притежават международно признати сертификати ISO 9001 и ISO 14001 за фирмената система за управление на качеството и опазване на околната среда. Предлаганите от нас продукти отговарят на последните изисквания на Директивите на Европейския съюз за съдържание на VOC - летливи органични съединения. Тези сертификати са гаранция за високо технологично ниво на произвежданата продукция, спазване на строгите изисквания за опазване на околната среда и осигуряване на безопасност на труда при нанасяне на покритията.

 

Зареждане...
Създаваме високо-технологични бои
за здравословен живот и устойчиво развитие
Всеки дом пази най-ценното – хората които обичаш.
Ние предлагаме високотехнологични продукти, които
позволяват на хората да живеят в здравословна, защитена и цветна среда,
внасяйки ден след ден уют и комфорт в живота.
To Top